SLOŽENÍ:
Plod ostropestřece mariánského (Silybi mariani fructus)
PŘÍPRAVA A DÁVKOVÁNÍ:
Plody ostropestřece je vhodné konzumovat 1 – 2 x denně po 1 čajové lžičce (= individuální dávka 4 – 5 g). Pokud má být plod použit pro přípravu čaje, je třeba jej nejdříve důkladně rozdrtit, zalejeme vroucí vodou a necháme 10 – 15 minut vyluhovat.
PODMÍNKY SKLADOVÁNÍ:
V suchu, při teplotě do 25 °C a vlhkosti do 70 %.
UPOZORNĚNÍ:
Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy.
Nepřekračujte doporučené dávkování.
Při konzumaci přípravku není vhodné pít alkohol.
Při žlučových kamenech je vhodné používání přípravku konzultovat s lékařem.
Nenahrazuje pestrou stravu.
Uchovávejte mimo dosah dětí.
HMOTNOST:
130 g